DEBBIE

Welkom op de website van Massagetherapie Onder Handen.
Mijn naam is Debbie Schoenmakers, geboren in Tilburg op 19 december 1986 en woonachtig in Dongen Sinds 2013 ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen massagepraktijk en yogastudio aan de Lage Ham in Dongen.

“Absoluut niet zweverig, juist met beide benen op de grond.”

Nadat ik van mijn 18e tot mijn 23e in het buitenland te hebben gewerkt ben ik terug gekomen naar Nederland om me verder te verdiepen in het menselijk lichaam. Ik wilde graag een studie volgen waarbij ik mensen klachtgericht zou kunnen helpen met het oog op hoe wij in Nederland leven ten opzichte van andere landen. Hierbij wil ik mij niet alleen richten op klachten die zijn ontstaan door een verkeerde werkhouding of blessures, maar ook aandacht schenken aan welvaartsziekten en stress gerelateerde klachten, welke een steeds grotere rol spelen in de Westerse maatschappij.

Tijdens mijn werkzaamheden in het buitenland heb ik gemerkt dat de drukke gehaaste manier van leven erg typerend is voor Hollanders. Mensen nemen geen tijd voor zichzelf en dit brengt op den duur allemaal verschillende klachten met zich mee. Ook kunnen door slechte eetgewoontes, zittende werkzaamheden, weinig lichaamsbeweging en grote werkdruk allerlei a-specifieke klachten ontstaan.

 

Na verschillende cursussen en opleidingen te hebben gevolgd heb ik me uiteindelijk gespecialiseerd tot (yoga) massagetherapeut en yoga docent.

Door ruimte te maken binnen gewrichten, spieren weer los te maken en door langdurige spanning en stress te verminderen, krijgen structuren weer de kans zichzelf te herstellen waardoor pijn en klachten aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen.

Mijn passie is mensen er bewust van te maken dat niet alles perse nú moet. Klachten verminderen op een manier waarbij er wordt gekeken naar de persoon, iedereen is anders, zo ook iedere klacht.

NIEUWSBRIEF
Ontvang mijn laatste nieuws
We respect your privacy