NIEUWE YOGI'S

Ben je nieuw met yoga, of heb je nooit eerder een les bij ons gevolgd? Dan leg ik je graag wat dingen uit zodat je relaxed aan je eerste les kunt beginnen

Onder het tabblad rooster kun je het lesrooster met de verschillende lessen vinden. Er zijn ontzettend veel verschillende vormen van yoga, je kunt de uitgebreide omschrijvingen van alle lessen hier  terug vinden. Als je een les hebt gevonden die je aanspreekt kun je ervoor kiezen om een losse les te volgen of om een proefles pakket te nemen. Je probeert dan drie lessen naar keus uit voor €15,00. Om je aan te melden voor je eerste les, maak een gratis account aan via ons online reserveringssyteem Via dit systeem kun je je vervolgens inschrijven voor de les zodat je zeker bent van een matje. 

Het kiezen van je eerste les:
Vind je het moeilijk om te besluiten welke les je als eerste zal proberen?
Vaak raad ik je aan een les te kiezen die je het meest aanspreekt. Onderaan elke lesomschrijving vind je terug waar er in de les vooral op gefocust wordt. Op kracht, soepelheid, rust en op mentaal vlak. Ben je opzoek naar rust? Dan zijn de woensdag en donderdag avond perfect voor je. Zoek me meer uitdaging en wil je werken op kracht en klachtenvrij blijven in je lichaam? Ga dan voor de maandag of dinsdag lessen. 

Je zit nooit vast aan één bepaalde les, je bent vrij om elke week de les uit te kiezen die op dat moment het beste bij je past. 

Aanmelden voor de les:
Massagetherapie onder handen werkt met een online reserveringssysteem. Je kunt hier gratis een account aanmaken. Nadat je drie proeflessen hebt gevolgd, kun je via IDEAL een ritten, maand abonnement of losse les aanschaffen. Hierna kun je elke les volgen waar je zin in hebt. Als je voor een les bent aangemeld, maar bent onverwachts toch verhinderd dan kun je je tot 3 uur voor aanvang van de les online afmelden. 

Als een les onverwacht niet doorgaat, ontvang je een mail als je voor die les staat ingeschreven. Dit is altijd een uur van aanvang van de les.

Extra lessen & workshops:
Elke maand zijn er extra lessen en bijzondere workshops te volgen met verschillende docenten. Deze workshops reserveer je ook via het online systeem. Alle informatie en prijzen hierover vind je hier terug.

Wat neem je mee je eerste les: 
Draag laagjes kleding, zo kun je iets aan of uit trekken als je het warm of koud krijgt. Je mag een flesje water meenemen als je fijn vind en eventueel een handdoek. Zorg dat je 5 tot 10 minuutjes voor aanvang van de les aanwezig bent. Zo kun je rustig je spullen opbergen en heb je gelijk wat meer rust in je hoofd.

NIEUWSBRIEF
Ontvang mijn laatste nieuws
We respect your privacy