YOGA LESSEN

In het Sanskriet wordt yoga vertaald als ‘yuk’, wat eenheid of verbinding betekent. Yoga gaat over de verbinding tussen lichaam en geest. Door het beoefenen van yoga vergroot je je flexibiliteit, balans en kracht, zowel mentaal als fysiek. Je leert je weer bewust te worden van je eigen lijf en je gedachten.

Online yogalessen:

Tijdens de Lockdown kun je nog steeds lessen volgen. Juist tijdens deze bijzondere periode is het super belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.  Zowel fysiek als mentaal. Je kunt nu gebruik maken van het speciale Lockdown abonnement. Zo kun je voor €32,50 onbeperkt aan alle lessen deelnemen. 

Maandag: 
Dinsdag:

Woensdag:
Donderdag:

Vrijdag:
Zondag: 

19.30 – 20.00 : Geleide meditatie door Debbie 
19.00 – 20.00 : Yoga voor ontspanning en rust door Debbie 
20.30 – 21.30 : Yoga om soepel en actief te blijven door Debbie
09.00 – 10.15 : Hatha Yoga door Mascha
19.00 – 20.00 : Hatha Yoga door Ilona
19.30 – 21.45 : Easy Hatha + Yoga Nidra door Mascha
09.00 – 10.15 : Hatha Yoga door Mascha
10.00 – 11.00 : Yin Yoga door Ilona 

Easy yoga & Restorative:

Woensdag 20:30

In deze les kun je echt een uurtje tijd nemen voor jezelf. Alles in deze les staat in het teken van ontspannen. In deze les kun je zachtheid verwachten waardoor je zenuwstelsel weer de kans krijgt zichzelf te herstellen. Door rustige houdingen, dekentjes en kussens voel je jezelf na deze les weer helemaal opgeladen.

Yin Yoga:

Donderdag 20:30

Een van de meest populaire stromingen van yoga is momenteel yin yoga. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van je bindweefsel en je gewrichten. Ook worden emoties in het lichaam vast gehouden in deze bindweefsels. Zo werk je indirect ook op je mentale gesteldheid.

Eenvoudige houdingen worden lagere tijd vastgehouden waardoor je lichaam weer de kans krijgt om langzaam deze diepe structuren te ontspannen.

Yoga:

Maandag: 19:00
Woensdag 9:00

Tijdens deze les maak je kennis met verschillende stromingen vanuit de yoga. Het beste van al deze verschillende vormen wordt samen gebracht in één les waarin iedereen uitdaging vindt.

Het is een actievere les waarbij we werken aan een sterk en soepel lichaam zodat je vrij blijft van klachten in je dagelijkse leven.

Energizing Yoga:

Dinsdag 20:30

Dit is de meest actieve les die op het rooster staat. Een groot gedeelte van de les bestaat uit een flow, waarin houdingen soepel in elkaar overlopen.

Ook wordt er meer aandacht besteed aan uitdagendere yogahoudingen zoals armbalansen, hoofdstands etc.

Je leert uit je comfort zone te stappen met veel gevoel voor humor.

Kracht
Soepelheid
Rust
Mentaal
Kracht
Soepelheid
Rust
Mentaal
Kracht
Soepelheid
Rust
Mentaal
Kracht
Soepelheid
Rust
Mentaal

Yin Yang Yoga:

Dinsdag 19:00

In deze les wordt het beste van twee werelden gecombineerd.
De les is een perfecte combinatie van yin & yang.
Het is een les waarin je fysiek uitgedaagd wordt maar ook leert loslaten en ontspannen.

Tijdens het actieve gedeelte werken we op het versterken van onze spieren, ook kracht en op
doorzettingsvermogen. Tijdens het rustige gedeelte van de les laten we dit helemaal los en zoeken
we de rust op. We werken tijdens dit gedeelte op de diepere structuren in ons lichaam zoals de
bindweefsels kapsels en banden.

Mindful Yoga:

Donderdag 19:00

In een Mindful yogales wisselen we yoga af met mindful oefeningen. Om van je drukke hoofd terug te keren naar de rust in je lichaam maar ook om je grenzen te leren (her)ontdekken. Daarom wissel je bij Mindful yoga van zeer rustige houdingen naar wat actievere yoga. Tijdens de Hatha yoga oefeningen ben je je altijd bewust van je ademhaling, je gedachten en je emoties.

Kracht
Soepelheid
Rust
Mentaal
Kracht
Soepelheid
Rust
Mentaal

Buitenyoga:

Bij mooi weer verhuizen de lessen op de maandag en dinsdag avond heerlijk naar buiten. Gegeven in het mooiste en rustigste park van Dongen. Je wordt hiervan op de hoogte gehouden via de buiten yoga app. Om je hieraan toe te voegen kun je een berichtje sturen naar 06-19185174. Je ontvangt dan 2 uur voor aanvang van de les bericht of de les binnen of buiten wordt gehouden. De lessen van de dinsdag avond worden bij mooi weer samengevoegd tot 1 les. Deze vindt plaats om 19:30 uur.

Debbie

Ik ben begonnen met yoga les geven om mijn klanten die langskwamen voor een massage klachtenvrij te houden. Dit zie je terug in mijn yoga lessen. Deze zijn vaak actief waarin we werken aan sterker worden, een goede lichaamshouding en meer lichaamsbewustzijn. Ik hou er van mensen op een speelse manier een beetje uit de comfort zone te halen. Je kunt vaak zoveel meer als je denkt! En lukt het een keer niet zoals je wil, ook helemaal goed! Neem jezelf niet te serieus, dat doe ik zelf namelijk ook niet.

  • Maandag: 19.00
  • Dinsdag : 19:00 en 20:30
  • Woensdag: 9:00

Gwen

Om te weten hoe de yogales bij mij zal gaan kun je het allerbeste een keertje lekker mee komen doen. Alles in mijn les staat in het teken van ontspanning en relaxen, en dat allemaal door middel van verschillende houdingen die heel gemakkelijk uit te voeren zijn. Met én zonder blokken, kussens en dekentjes. Een uur écht bezig zijn met jezelf, je lijf en je gemoedstoestand. Alles weer even een plekje geven, en je brein weer resetten! De ene keer zal ik door middel van muziek je door de les heen begeleiden, de andere keer door middel van mijn stem. Ik vind het onwijs bijzonder wat deze les met mensen doet, de een voelt zich extreem ontspannen en de ander krijgt er juist een enorme energie boost van. Je kunt er dus voor jezelf uithalen wat jij nodig hebt, hoe fijn is dat?!Ik hoop je snel te zien in de les, en dan gaan we samen voor ultieme ontspanning!

  • Donderdag: 18:45

Inge van Erp

Mijn naam is Inge van Erp

Ik woon in Goirle samen met mijn vriend Rob, maar ik ben geboren en getogen in Tilburg.

Naast het lesgeven in Pilates en Yoga op diverse locaties ben ik fietskoerier. Ik breng/haal
dus post en pakjes rond/op voor bedrijven. Dit is om mijn conditie op peil te houden.

In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, piano spelen en gezellig iets drinken met vrienden of
samen naar het filmhuis gaan.

En ik volg graag cursussen, lees artikelen en kijk filmpjes van over heel de wereld zo lang
deze gaan over o.a. houding, anatomie, pilates, yoga, gezonde voeding, etc. Zo probeer ik
up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het lijf! Maar ook om
geïnspireerd te blijven voor leuke, afwisselende en uitdagende lessen.

  • Maandag: 19:00 Yoga
  • Maandag: 20:30 Pilates
NIEUWSBRIEF
Ontvang mijn laatste nieuws
We respect your privacy