ZWANGERSCHAPS YOGA

Zwangerschapsyoga kan je ontzettend helpen ter voorbereiding op je aanstaande moederschap. Het zorgt er voor dat je je krachtig voelt en leert je te vertrouwen op jezelf en je eigen intuïtie. De lessen zijn een moment voor jezelf, een uur om stil te staan bij je zwangerschap en hoe bijzonder dit is samen met andere vrouwen die precies hetzelfde meemaken. Met twee voeten op de grond, heel veel handvatten voor, tijdens en na je bevalling en met heel veel liefde gegeven.

Zwangerschapsyoga kan je ontzettend helpen ter voorbereiding op je aanstaande moederschap. Het zorgt er voor dat je je krachtig voelt en leert je te vertrouwen op jezelf en je eigen intuïtie. 
De lessen zijn een moment voor jezelf, een uur om stil te staan bij je zwangerschap en hoe bijzonder dit is samen met andere vrouwen die precies hetzelfde meemaken. Met twee voeten op de grond, heel veel handvatten voor, tijdens en na je bevalling en met heel veel liefde gegeven.

De lessen:
De zwangerschapsyogalessen zijn actieve lessen waarbij we werken op kracht, houding, ademhaling en ontspanning. Ook wordt er veel aandacht besteed aan oefeningen die je bekken soepeler en sterker maken. Dit helpt je tijdens je bevalling maar ook om je mentaal sterk te voelen. Vanaf de 20 weken kun je instromen in de les, het is een doorlopende les die je helemaal tot het einde van je zwangerschap mee kunt blijven doen. Je hebt hiervoor geen ervaring nodig met yoga. 


Woensdag avond: 19:00-20:00

NIEUWSBRIEF
Ontvang mijn laatste nieuws
We respect your privacy